Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Loteria Bonurilor Fiscale Octombrie 2018

Loteria Bonurilor Fiscale Octombrie 2018

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale, in original, o copie a actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura anaf. Totodată, pentru extragerea organizată în data de 18 octombrie au fost depuse 26 cereri de revendicare a premiilor până la data de 18 noiembrie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Câștigătoare au ieșit bonurile fiscale in. Partea buna cu loteria este ca nu esti limitat de varsta, de acces la internet sau orice altceva. Bonurile câștigătoare la extragerea loteriei bonurilor fiscale sunt cele din 26 martie, cu o valoare de 346 de lei.

Loteria Romana Loteria Bonurilor Fiscale
vizitati articolul complet aici : https://www.loto.ro/jocuri/Loteria_Bonurilor_Fiscale/Arhiva.html
Valoarea câştigătoare aferentă lunii octombrie. 42 din 7 octombrie 2015. Fondul de premiere a rămas neschimbat, respectiv un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Prima etapă de selecţie a loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna octombrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea.

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 decembrie 2017 este programată duminică, 21 ianuarie 2018. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale, in original, o copie a actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura anaf. Bonurile fiscale emise în data de 5 mai 2018, cu o valoare de 183 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea loteriei bonurilor fiscale de posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie.

Articol publicat de echipa smilefm la 25 octombrie 2018. Astăzi, 21 octombrie 2018 au loc două extrageri ale loteriei bonurilor fiscale: Bonurile fiscale emise în data de 5 mai 2018, cu o valoare de 183 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea loteriei bonurilor fiscale de posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie.

Loteria Bonurilor Fiscale Bonurile Castigătoare Pentru Luna Octombrie 2018
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/loteria-bonurilor-fiscale-bonurile-castigatoare-pentru-luna-octombrie-2018-1034632
Loteria bonurilor fiscale pentru bonurile emise în luna octombrie va fi organizată în 22 noiembrie. Bonurile fiscale, emise în data de 17 iunie, cu o valoare de 977 lei, au fost desemnate câştigătoare. Duminică 21 octombrie 2018 a avut loc o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale, extragere organizată de anaf împreună cu loteria română.

Loteria bonurilor fiscale este o loterie organizată de anaf și loteria română.

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 30 septembrie 2018 este programată duminică, 21 octombrie 2018. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Extragerea se efectuează lunar, iar premiile totale oferite sunt de 1 milion loteria bonurilor fiscale anaf are noua extragere duminica 17 noiembrie 2019, fiind organizate impreuna cu tragerile loteriei romane, loto 6.

Duminică, 20 octombrie 2019, mfp a organizat o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale. Câștigătoare au ieșit bonurile fiscale in. Fondul de premiere a rămas neschimbat, respectiv un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria Bonurilor Fiscale Pentru Luna Octombrie Este Programată Duminică La Ora 16 55 Obiectiv Info
vizitati articolul complet aici : https://www.obiectiv.info/loteria-bonurilor-fiscale-pentru-luna-octombrie-este-programata-duminica-la-ora-16-55_95650.html
Care e bonul castigator din octombrie. Vezi daca ai bonul castigator pentru septembrie. Totodată, pentru extragerea organizată în data de 18 octombrie au fost depuse 26 cereri de revendicare a premiilor până la data de 18 noiembrie.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

Loteria bonurilor fiscale, ultima zi pentru revendicarea premiului! Persoanele care au efectuat cumpărături pe data de 21 octombrie cu o valoare cuprinsă între 168 lei şi 168,99 lei pe un singur bon fiscal sunt câştigătoare la loteria bonurilor fiscale de duminică, 20 noiembrie. Vezi daca ai bonul castigator pentru septembrie.

Posting Komentar untuk "Loteria Bonurilor Fiscale Octombrie 2018"